ЛИЧНИ ДАННИ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Политика за поверителност

във връзка с обработването на лични данни

Въведение

eliza-kristal.com  се стреми да гарантира защита на личните Ви данни, когато ползвате нашите услуги. За тази цел имаме политика, в която е указан метода за обработка и защита на личните Ви данни. Моля, запознайте се с промените в тази Политиката за поверителност, като посетите нашия уеб сайт.

Тази Политика за поверителност се отнася само за клиенти на eliza-kristal.com  и потребители на нашите онлайн услуги.

Кой носи отговорност за личните Ви данни?
ЕЛИЗА КРИСТАЛ ЕООД контролира личните данни, които ни изпращате и носи отговорност за личните Ви данни по смисъла на българския Закон за защита на личните данни, с който се прилага Директивата 95/46/ЕО на ЕС за Защита на личните данните GDPR (General Data Protection Regulation).

Къде се съхраняват личните Ви данни?
Данните, които събираме от Вас се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки отделен случай на прехвърляне личните Ви данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

Какви видове лични данни събираме?
Ние ще събираме личните данни, които ни изпращате, например, когато правите поръчки, когато се свързвате с нашия отдел „Обслужване на клиенти“ или участвате в игри. Личните данни, които ни изпращате могат, например, да включват информация за контакт и информация за плащането.В нашия уебсайт и в мобилното приложение можем да съхраняваме и събираме информация посредством бисквитки (cookies) и подобни технологии съгласно Политиката за бисквитките.Ние не събираме, нито обработваме по друг начин чувствителни данни, включени в специални категории лични данни в Общият регламент относно защитата на данните.

Как използваме личните Ви данни?
Възможно е да използваме личните Ви данни за следните цели:

  • да създадем и управляваме Вашия личен акаунт в eliza-kristal.com
  • да обработим Вашите поръчки чрез нашите онлайн услуги
  • да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за статуса на доставката
  • да се свържем с Вас в случай, че възникнат проблеми с доставката на Вашите артикули
  • да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги
  • да ви изпратим оферти с маркетингови цели, като бюлетини и каталози
  • да уведомим победителите в игрите, организирани онлайн
  • да проведем анализи, за да Ви предоставим подходящи оферти с маркетингови цели и информация
  • да Ви изпратим анкетни карти, за Ви дадем възможност да оказвате влияние върху нашите оферти и услуги
  • да тестваме и усъвършенстваме нашите системи за предоставяне на услуги
  • да предотвратим случаи на злоупотреба или неправилно използване на нашите услуги

Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити.

Какви са правата Ви?
По всяко време (безплатно веднъж годишно) имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Ако данните Ви са неточни, непълни или несъществени, можете да поискате да бъдат коригирани или премахнати. Не можем да премахнем данните Ви, когато законът изисква да се съхранява информацията, напр. счетоводни правила или когато има и други легитимни основания за съхраняване на данните, напр. неуредени дългове. Може да оттеглите по всяко време съгласието си да използваме данните Ви за маркетингови цели. Може да се свържете с нас, като изпратите писмо до отдел „Обслужване на клиенти“ на  eliza-kristal.com  на гр.Своге Ул Дружба 5, България или като изпратите имейл на pipi183@abv.bg

Кой има достъп до личните Ви данни?

Вашите данни могат да бъдат споделяни и използвани от eliza-kristal.com. Никога не предаваме, продаваме или разменяме данните Ви за маркетингови цели с трети страни извън eliza-kristal.com. Данните, които са препращат към трети страни, се използват за извършване на заявените от Вас горепосочени услуги, например транспортни фирми във връзка с доставката на стоки, счетоводни фирми за обработка на законови документи и медийни агенции за разпространение на информационен бюлетин.

Как защитаваме личните Ви данни?

Предприели сме технически и организационни мерки, за да защитим Вашите данни от загуба, манипулация и неупълномощен достъп. Постоянно адаптираме нашите мерки за сигурност в съответствие

Бисквитки

Бисквитката е малък текстов файл, който се записва на Вашия компютър или мобилно устройство и се изтегля от него при следващи посещения. Bokacha.com използва бисквитки с цел подобряване и улесняване на Вашето посещение. Не използваме бисквитки за съхраняване на лична информация или за разкриване на информация на трети лица.

Има два вида бисквитки: постоянни и временни (сесийни бисквитки). Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 12 месеца. Сесийните бисквитки се съхраняват временно и изчезват при затваряне на сесията на браузъра. Използваме постоянни бисквитки, за да съхраним избора Ви на начална страница и Вашите данни, в случай че изберете „Запомни ме“ при влизане в системата. Използваме сесийни бисквитки, когато използвате функцията за филтър на продуктите, за да проверяваме дали сте влезли в системата или сте сложили артикул във Вашата кошница.

Може лесно да изтриете бисквитките от Вашия компютър или мобилно устройство, като използвате браузъра си. Инструкциите за работа и изтриване на бисквитки са дадени в меню „Помощ“ във Вашия браузър. Можете да изберете да деактивирате бисквитки или да получавате известие всеки път, когато нова бисквитка се изпраща към Вашия компютър или мобилно устройство. Моля, обърнете внимание, че ако решите да деактивирате бисквитките, няма да можете да се възползвате от всички функции.

Бисквитки на трети страни 
Използваме бисквитки на трети страни за събиране на статистически данни в сбита форма чрез инструменти за анализ като Google Analytics. Използваме и рекламните функции на Google Analytics. Прочетете повече за това и как можете да се отказвате от опциите . Използваните бисквитки са както постоянни, така и временни (сесийни бисквитки). Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на Вашия компютър или мобилно устройство за срок не по-дълъг от 24 месеца.

Линкове 
Сайтът eliza-kristal.com om може да включва линкове към други уеб сайтове, които са извън нашия контрол. Не можем да носим отговорност за защитата на личните данни или за съдържанието на тези уеб сайтове, но предлагаме тези линкове, за да улесним нашите посетители да намерят повече информация по конкретни теми, като например търсене на удобен офис на  Еконт.

Освен това ви предлагаме да се регистрирате в платформата на eliza-kristal.com чрез Вашия профил във Facebook или Google. Ако изберете един от тези варианти, ще бъдете насочени към страницата Facebook Admin / Google LLC, където ще бъдете уведомени за предаването на Вашите данни на eliza-kristal.com.

https://www.facebook.com/MaxOferti/notifications/

https://www.facebook.com/bijusvat/notifications/

http://eliza-kristal.com/index.php/content/listing/152

http://www.eliza-kristal.com/

Администратор на личните данни 
ФИРМА ЕЛИЗА КРИСТАЛ ЕООД

ЕИК:202981123

МОЛ:Елица Бочйова Стефанова

ТЕЛ:0887 777 240

Имейл: pipi183@abv.bg

eliza-kristal.com е собственост на ЕЛИЦА БОЙОЧВА СТЕФАНОВА.

Ние бихме искали винаги да ви предложим най-доброто преживяване при пазаруването онлайн